Papas en mamas - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Wendy en Rianne - WaarBenJij.nu Papas en mamas - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Wendy en Rianne - WaarBenJij.nu

Papas en mamas

Door: Wendy

Blijf op de hoogte en volg Wendy en Rianne

12 Maart 2006 | Hongarije, Boedapest

Hallo allemaal,

Jawel een bericht over papas en mamas. Mijn ouders zijn twee weken geleden tijdens de ski break langsgekomen en Rianne is op dit ogenblik haar ouders langs de mooiste plekjes van Budapest aan het gidsen.

Voor het bezoek van mijn ouders, hebben we eerst nog een 'Dutch Dinner' bij ons thuis gekookt voor de docenten van de engelse lerarenkamer, met gele snert en heuse vlaflip. Viel goed in de smaak! Die middag hebben Rianne en ik nog een bezoek aan een onwijs hippe kapper, die wel mooi mijn bakkenbaarden eraf geknipt heeft en daar wel anderhalf (1,5!) uur over heeft gedaan. Complete gekte!

Zoals een echte gids betaamd, heb ik mijn ouders natuurlijk alle beroemde en bijzondere plekjes van Budapest laten zien. Zelfs mijn eerste trip buiten Budapest gemaakt, naar het plaatsje Szentendre.

Na het bezoek van mijn pap en mam, was het toerist-zijn nog niet voorbij en zijn Rianne, Ronald en ik met Anna naar Pécs geweest. Rianne had hier al wat fotos van geplaatst, maar omdat ik nog wat langer ben gebleven met Anna heb ik er nog wat meer.

Mijn papa en mama waren erg onder de indruk van mijn gids-kwaliteiten en natuurlijk Budapest, ben benieuwd of mijn roeiploeg net zo onder de indruk zal zijn, want die komen nl alle 5 volgend weekend. Gezelligheid en dat belooft in ieder geval nog veel meer foto's!

Szia,

Wendy

• 12 Maart 2006 - 13:36

Zusheid:

haaaaj lieve zus,
    ben nu wel ff met je aant skypen, maar toch ff berichtje plaatsen! want dan ben ik de eerste!!!
    kusje van je zusje

• 14 Maart 2006 - 20:55

Julienne:

he Rianne

wat een leuke verhalen en gave foto's zeg! Ziet er allemaal goed uit, ook jij voor de klas! veel plezier nog daar en ik zie je even eind mei.

groetjes vanuit Boston van Julienne

• 16 Maart 2006 - 18:42

Maarten En Emmy:

ha die wendy,
    die foto's zijn leuk en vooral die foto van papa met de kaart net of hij denkt dat hij het weet1 maar wij weten beter.
    kusjes papa en mama

• 19 Maart 2006 - 09:35

Wendy:

:-)

• 19 Maart 2006 - 15:51

Verre Van Zwaar:

vanaf het vliegveld een laatste groet! het was FANTASTISCH! liefs monique, lieke, pauline,. anieke en renee

• 20 Maart 2006 - 10:20

Pauline:

Het was inderdaad hartstikke leuk en zoals je ziet heb ik jullie site weer gevonden dus die zal ik nu goed in de gaten blijven houden. Terugreis ging prima, nog heel erg bedankt wendy, was echt super leuk. Tot snel

• 20 Maart 2006 - 22:56

Lieke:

Hee ik lees dit laatste bericht nu pas. Leuke foto's! Het was een geweldig weekend Weej, we zijn overtuigd van de schoonheid van Budapest (voor herhaling vatbaar) en het was ook goed om tussendoor even lekker bij te kunnen praten!
    Dikke dikke kus!!
    lieke