Eerste berichtje Rianne - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Wendy en Rianne - WaarBenJij.nu Eerste berichtje Rianne - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Wendy en Rianne - WaarBenJij.nu

Eerste berichtje Rianne

Blijf op de hoogte en volg Wendy en Rianne

10 Februari 2006 | Hongarije, Boedapest

Hoi lieve allemaal,

Even een kort eerste berichtje. Later komt er meer, wil nu eerst wat foto's op de site zetten en daarna ga ik een uitgebreid verslag van de afgelopen weken typen... :) Don't worry!

Maar vanaf nu gaan we regelmatig wat foto's enzo op deze site zetten. Als je een berichtje wilt ontvangen als we iets nieuws plaatsen moet je dat even zelf instellen.

Veel liefs, Rianne

• 10 Februari 2006 - 17:46

Pa En Ma Gijsbers:

dank jullie,een heel leuk idee.we zullen vaak kijken.en hopen dat jullie steeds met goed nieuws komen.ik maak me nu minder ongerust.heb vandaag de echo gezien van de aanstaande wereldburger,was ontzettend mooi.veel liefs .ma

• 11 Februari 2006 - 08:28

Marloes En Joost:

he rianne en wendy,

leuk hoor..nu blijven we helemaal op de hoogte van jullie belevenissen in Budapest.

ik bel snel,
    Liefs Marloes

• 11 Februari 2006 - 08:51

Marleen Van Der Maas:

He Rianne

Wat leuk. Kunnen we een beetje op de hoogte blijven van alles wat je doet enzo. Lijkt me erg leuk. Ik weet dat Budapest een erg mooie stad is dus geniet er van en ook van je stage.

Gr en knuffels van Marleen (en van Paul ook)

• 11 Februari 2006 - 10:06

Frans Middelkoop:

Goed gedaan Rianne en Wendy. We zijn natuurlijk altijd nieuwsgierig hoe het jullie daar vergaat. So, start writing.

• 13 Februari 2006 - 19:43

Krista:

haaj zus
    nou er staan mooie foto's op hoor echt een heleboel. er staat helemaal niks op, maar kan nog komen zeker!
    kusje van je zusje

• 13 Februari 2006 - 22:41

Lieke:

Heeej hallo!
    Superleuk om wat foto's te zien! Maar die vreemde lettertjes van daaro snapt mijn computer niet hoor.

Hebben jullie inderdaad in de staff room allemaal je eigen tafeltje met laatje voor pennetjes en zo??

liefs! lieke

• 14 Februari 2006 - 04:39

Hanneke:

Hee Rianne en Wendy,

Wat leuk om de foto's te zien!
    Ben erg benieuwd naar alle verhalen, dus niet te lang wachten met dat verslag :-)

groetjes van de andere kant van de wereld

• 14 Februari 2006 - 08:45

Jose +:

He Sjaantje (en Wendy),
    Leuk weblog hoor! Ik ben zeer benieuwd naar jullie verhalen!
    Heppie Valentijn allebei trouwens! Ik meel/bel snel weer.
    Liefs, See

• 14 Februari 2006 - 10:41

Renee:

He maat!

Leuk zo'n website! M'n computer is alleen een beetje langzaam vandaag, dus foto's kijken zit er even niet in, maar ga ik zeker nog doen. Ben benieuwd naar alle verhalen...

Liefs

Renee

• 14 Februari 2006 - 12:22

Emmy En Maarten:

ha die wendy,
    de foto's zijn leuk! zo kunnen we kijken of jullie geen gekke dingen doen! haha grapje.
    kusjes papa en mama

• 14 Februari 2006 - 21:41

Ans Middelkoop:

Knap gedaan hoor! Leuk om 'jullie' school te zien op de foto's. Ben benieuwd naar de verhalen.
    Groetjes

• 15 Februari 2006 - 12:45

Die Nellebel:

ha wendy we vonden t leuke foto"s zal wat meer achter de computer gaan zitten om t allemaal te volgen .
    vin t geinig .
    nou meiden geniet er van tot horens liefs van die tante nel en ome jan

• 15 Februari 2006 - 18:23

Anieke:

Hela!

Zeker leuk zo'n site, heb ik weer wat te doen tijdens m'n studie-ontwijkende gedrag...haha, nee hoor, grapje. Ik vind het vooral leuk om de foto's te zien en ben heel benieuwd naar de verhalen!

Liefs, Anieke